Summit To Eat dusené hovädzie mäso vo vlastnej šťave so zemiakmi 803101
Zloženie
Zemiaky (39%) / dusené hovädzie mäso
mäso (10%) / Mrkva (11%) / Zelená fazuľka (11%) / Cibuľa (11%) / Repka olejná
olej, paradajkový pretlak, kukuričná múka, soľ, biele korenie
Parametre
Počet porcií 1
Hmotnosť balenia 118 g
Hmotnosť po príprave 478 g
Energetická hodnota 622 Kcal
Bielkoviny 23,5 g
Sacharidy 45,9 g
Z toho cukry 7,6 g
Tuky 36,2 g
Z toho mastné kyseliny 5,8 g
Vláknina 9,5 g
Trvanlivosť 7 rokov
Príprava:
1. 1. Odtrhnite okraj vrecka
2. Vyberte vrecko obsahujúce pohlcovač kyslíka (nehorľavé vrecko obsahujúce oxid železitý pohlcujúci vlhkosť)
3. Do vrecka nalejte horúcu vodu a premiešajte
4. Vrecko uzavrite a nechajte obsah rehydratovať. Tento proces trvá menej ako 10 minút.
Potraviny môžete jesť priamo z vrecka alebo ich podľa potreby servírovať na tanier.
Žiadne umelé konzervačné látky:
Vďaka uprednostňovaniu prírodných zložiek pred umelými má jedlo Mountain House vynikajúcu prirodzenú chuť.
Aké sú výhody mrazených potravín?
- Vzhľad - lyofilizované potraviny si zachovávajú svoj pôvodný tVar a štruktúru na rozdiel od potravín sušených vzduchom, ktoré sa v dôsledku vysokých teplôt spracovania zmršťujú a scvrkávajú. Stačí pridať vodu a do niekoľkých minút je jedlo opäť v pôvodnej forme
- Chuť - chutia rovnako dobre ako čerstvé. Mrazením sa odstráni voda, nie chuť. Lyofilizované potraviny si Tak zachovávajú pRakticky všetky svoje chute, vitamíny a nutričné hodnoty
- Hmotnosť - vážia menej ako čerstvé. Mrazením sa z potravín odstráni 98 % vody. Tým sa výrazne znižuje hmotnosť, čo uľahčuje manipuláciu a znižuje náklady na prepravu. Napríklad 10 kg jahôd váži po zmrazení len 1 kg - desatinu ich pôvodnej hmotnosti! Môžu sa však rýchlo rehydratovať späť na pôvodnú hmotnosť
- Dlhá trvanlivosť - mrazené potraviny možno skladovať mesiace alebo roky pri izbovej teplote bez poškodenia alebo znehodnotenia
- Nízke náklady na skladovanie - keďže sa dajú skladovať pri izbovej teplote, nevyžadujú drahé chladiarenské alebo mraziarenské skladovacie priestory, Takže ich skladovanie je oveľa lacnejšie